Landbrugsstøtten gavner Danmark

Vi danskere skal være glade for det landbrug, vi har. Det er med til at forsyne os med de fødevarer, vi hver dag putter i os selv og vores børn, og de danske landmænd yder en stor indsats for at gøre os alle sammen mætte, glade og tilfredse hver eneste dag.

Og til at gøre arbejdet nemmere for de danske landmænd at nå alt det, de skal, får de landbrugsstøtte, som er med til at forbedre landmændenes vilkår for at kunne følge med. Derfor skal vi værne om landbrugsstøtten, da landbruget ellers ikke ville kunne køre i samme gear, som det gør i dag, og det vil have store konsekvenser, hvilket bestemt ikke vil være positivt for det danske samfund.

Landbrugsstøtten gavner Danmark

Landbrugsstøtten gavner Danmark

Indholdsfortegnelse

Det danske landbrug er i topklasse

Når du sammenligner det danske landbrug med landbrug rundt omkring i hele verden, er det danske landbrug i særdeleshed i topklasse. Der er ikke mange landbrug i verden, der kan prale med at være lige så langt fremme og producere lige så gode fødevarer, som den danske model.

Landbrugsstøtten er med til at holde de danske landmænd på et topniveau, som vi stolt kan vise frem til resten af verden.

Støtten er ikke spildt

Derfor er det også vigtigt at understrege, at de mange penge, som landmændene modtager hvert eneste år i støtte, bestemt ikke er spildt.

Støtten er med til at forbedre helhedsværdien af det danske landbrug, så vi kan producere langt flere fødevarer samt fødevarer af en langt højere kvalitet.

Så at sige at støtten er spildt, vil bestemt være en forkert påstand.

Landbruget er hele tiden i udvikling

Ligesom alle mulige andre brancher og områder, er landbruget også hele tiden i en rivende udvikling. Der sker hele tiden en masse ting, og der kommer hele tiden en masse ny teknologi, som kræver investeringer for at kunne følge med tiden.

Landbruget udvikler sig stort set fra dag til dag, og det landbrug vi har i dag, har ændret sig markant fra det landbrug, vi havde i Danmakr for bare 10, 20 eller 30 år siden. Og på samme måde vil landbruget også have ændret sig igen om 10, 20 og 30 år. Sådan er det bare, og støtten hjælper landbruget med at kunne følge med den udvikling, der er uundgåelig.

De danske landmænd yder en stor indsats

Rundt omkring på de danske landbrug kan man være sikker på at møde landmænd, der hver eneste står op og knokler, til de næsten ikke kan mere. For sådan er landmænd. De yder en kæmpe indsats for at få det danske landbrug til at køre, og for den indsats er det kun fair, at de modtager støtte til at kunne yde deres bedste.

Fra solen står op til den går ned, er de danske landmænd i gang. Det er mere end et fuldtidsjob at være landmand, og derfor kan vi sagtens retfærdiggøre en landbrugsstøtte, som giver bedre vilkår for de danske landmænd og deres landbrug.

Teknologisk foran mange andre lande

Landbruget er som nævnt hele tiden i udvikling. Herhjemme er vi teknologisk langt foran mange andre landbrug, hvilket landbrugsstøtten blandt andet er med til at sørge for.

Vi optimerer hele tiden måden, landbruget kan fungere på, og derfor har vi også de bedste maskiner og den bedste teknologi rundt omkring på de danske landbrug.

Det er med til at sikre os, at det, de de danske landbrug producerer, er unikt og i en liga for sig selv. Vi skal være glade for, at teknologien er på vores side, så vi kan udnytte landbruget maksimalt og få så meget ud af det som overhovedet muligt.

Landbrugsstøtten fremmer eksporten

Foruden at kunne være med helt fremme på den teknologiske front, er landbrugsstøtten også med til at sikre os, at vi kan blive ved med at eksportere de danske vare ud til hele verden.

Der er rigtig mange lande, der køber fødevarer fra de danske landbrug. Det er en stolt tradition, som vi snart har kunne bryste os af i mange år.

Vi eksporterer hvert år for milliarder af kroner til udlandet, og det ville ikke kunne lade sig gøre i samme stil uden landbrugsstøtten, så dermed er landbrugsstøtten med til at fremme dansk landbrugseksport.

Landbruget er en grundsten i det danske samfund

Landbruget har altid været en stor del af det danske samfund. Og ikke bare en stor del, men også en af grundstenene til, at samfundet fungerer og kører på den måde, det gør den dag i dag.

Det er en del af den danske kultur. Vi er et landbrugssamfund, og vi skal være stolte af det, vi kan levere – både til os selv, men også til resten af verden. Det unikke arbejde de danske landmænd foretager sig skaber genklang i mange andre lande, hvilket kun er med til at sætte Danmark i et bedre lys.

Støtten er med til at forbedre landbruget

Så alt i alt kan man konkludere, at landbruget er med til at forbedre det Danmark vi har og elsker i dag. Hvis det ikke havde været for landbruget og den støtte, som landbruget har fået, ville Danmark ikke være det samme sted i dag.

Derfor er det vigtigt, at de danske landmænd får den støtte, de har brug for, så de kan blive ved med at levere lige så gode resultater på fødevareområdet, som de altid har gjort.

De danske landmænd arbejder på et højt niveau, og det skal vi danskere hver dag være taknemmelige for.