Hvis du gerne vil stå i spidsen for noget nyt i dit lokalsamfund, kan det da være en idé at gå i gang med at arrangere grillarrangementer eller grillaftener for byens befolkning. Det kræver ikke meget andet end et sted at kunne gøre det, og folk kan jo bare tage deres egen grill med hjemmefra.

Hvis du har mulighed for at få sat en stor grill eller to til rådighed, er det selvfølgelig det mest optimale, men ellers har folk jo selv så store modeller efterhånden, at de sagtens kan bruges til at lave mad til mange mennesker.

Indholdsfortegnelse

Hygge for hele familien

En grillaften er ensbetydende med hygge for hele familien. Sætter du en grill op i byen og invitere alle borgere til at være med, kan du være sikker på at få en hyggelig aften, hvor børnene kan lege sammen, mændene kan stå ved grillen og damerne kan hygge sig med et godt glas hvidvin, mens de venter på maden.

Hvis det er hele byen, der dukker op, skal du nok have fat i mere end en enkelt grill, men det kan være et rigtig godt samlingspunkt for en hel by at lave sådan et grillarrangement.

Mandehørm i bedste stil

Du kan selvfølgelig også vælge at lave et specielt arrangement kun for mænd, hvor de kan tage deres egen grill med og blære sig med deres egne teknikker og færdigheder ved grillen. Så kan i lave jeres helt egen mandehørmsklub, hvor i mødes en gang om måneden eller et par gange om året og ser, hvem der er bedst til at grille det bedste kød.

Dermed ikke sagt, at kvinder ikke er velkomne, men du bestemmer selv, hvem der kan være gæster til det arrangement, du står i spidsen for.

Få en masse nye venner

Dette kan også være en god mulighed til at komme de andre borgere i byen ved og lære hinanden bedre at kende. Det er den perfekte måde at få nye venner på. Grillaftener bringer sådan et hyggelig samvær med sig, og der er altid en god stemning til grillaftener.

Så hvis du har lyst til at møde nye mennesker og stifte en masse nye bekendtskaber med de øvrige borgere i byen, er det her helt klart en optimal måde at gøre det på. Måske du ender med at lave nye venskaber for livet.

Afhold konkurrencer

Hvis der skal være lidt mere spænding over det, kan det være en god idé at overveje at afholde konkurrencer i stedet for. Det kan være, at du kan få lokale forretninger til at sponsorere en præmie til vinderen, så der er noget at dyste om.

Så slipper du også selv for at skulle stille en præmie på højkant, og alle vil give den en ekstra skalle for at vinde den præmie, der nu engang måtte være til vinderen. Find også gerne et godt dommerhold, som kan være med til objektivt at afgøre, hvem der har lavet den bedste præstation ved grillen.

Lav jeres eget hold og tilmeld jer konkurrencer

Hvis du har lyst, og hvis du finder nogle andre kammerater at grille sammen med, kan I jo også overveje at lave et officielt hold og stille op i nogle af de grill konkurrencer, der finder sted landet over i løbet af året. Det er en utrolig sjov måde at være sammen på, og I kan bruge tiden i løbet af året på at øve jer på nye teknikker, retter og fremgangsmåder.

De fleste konkurrencer er åben for tilmeldinger, så I skal formodentlig bare betale et tilmeldingsgebyr, og så er I registreret.

Arranger grillaftener i dit lokalsamfund

Arranger grillaftener i dit lokalsamfund