En ting er, hvad du tror, og noget helt andet er realiteten, den kan være en helt anden. Tit og ofte er det de skjulte skader, der ender med at give de største hovedpiner.

Du får intet mindre en 5 gode råd og et gratis tagtjek med på vejen i artiklen herunder.

Indholdsfortegnelse

Gratis tag tjek og hvad så?

Det første skridt på vejen mod et sundere indeklima, et problemfrit tag og en rolig nattesøvn, kan være, at du kontakter din lokale tagmand her. Måske har du længe gået med tanken om at taget skulle tjekkes, men måske har du frygtet de eventuelle udfordringer og omkostninger, det ville bære med sig. Men det behøver slet ikke at være så dyrt, da der kan være store tilskud at hente for dig.

Med et tagtjek får du en grundig gennemgang af dit tag og samtidig en vurdering på, om taget har brug for renovering, en reparation elle måske udskiftning.

5 gode råd til et sundere hus

Vi ved alle at et sundt hus og indeklima starter ved os selv, det kan derfor være givet godt ud at kigge nærmere på nedstående.

1-Hyppig udluftning for et godt indeklima

I årets kolde måneder anbefales det, at man lufter ud dagligt i 10 minutter, fjerner kondensvand ved vinduesrammerne og undgår for stor kuldeforskel i husets rum.

2-Få tjekket loftsisoleringen når du får tjekket taget

Her kan tag firmaet undersøge, hvor meget isolering du allerede har, og om der måske er behov for at få efterisoleret.

3-Tjek din facade for skader

Det kan blive dyrt, hvis ydermuren har revner og afskalninger i puds. Derfor er det vigtigt at udbedre skader, så fugt ikke trænger ind og giver huset frostsprængninger, når vinteren kommer.

4-Skjulte tagrender kan give dyre vandskader

Hvis dit hus er af typen, der har skjulte tagrender, kan du med fordel gå tagrenderne efter hvert efterår og en gang i løbet af sommeren. Dette for at hindre at tagrenderne bliver utætte i samlingerne, og vandet løber ud i den omkringliggende tagkonstruktion.

5-Dine besparelser kan ses på din forskudsopgørelse

Op til 12.000 kr. kan du få i fradrag på håndværksydelser, som dækker alt lige fra isolering af tag, gulv og ydervægge til tilslutning af bredbånd og tyverialarm.  Du skal blot huske at indberette det til skat.

Hold på hat og briller – her kommer efteråret

Efteråret og blæsevejr kan nu bare komme an. Du har nemlig gjort, hvad du kunne for at sikre dit hus, din familie og ikke mindst din økonomi. Du kan sove roligt om natten og overlade bekymringerne til de andre på vejen, de der ikke fik bestilt et tag tjek og huset gået efter i facaden.

Har du styr på dine tagskader? Selvfølgelig…måske?

Har du styr på dine tagskader? Selvfølgelig…måske?