Hvis du gerne vil gøre det nemt og billigt for dig selv at holde en fed og sjov konfirmationsfest, kan det være en rigtig god idé at overveje at booke lokalerne i det lokale forsamlingshus.

Har konfirmanden endnu ikke styr på tøjet til den kommende konfirmation, så find konfirmationskjoler 2021 lige her. Det er aldrig for sent at finde den helt rigtige kjole til den store dag.

Indholdsfortegnelse

Billigt sted at leje

Forsamlingshuset er som regel det billigste sted at leje, hvis du ikke kan finde et sted, der ligefrem er gratis at låne. Og så er forsamlingshuse som regel også udstyret med alt det, du har brug for til sådan en fest.

Derudover er der mange af dem, der ser utroligt godt ud, som bliver vedligeholdt, og som du sagtens kan holde en rigtig god fest i. Mange steder skal du betale mange tusinde kroner for at leje, men et forsamlingshus kan du ofte leje for mellem 1000 og 2000 kroner, hvilket jo i den grad er til at have med at gøre.

Ofte et stort køkken du kan anrette maden i

En af de mange fordele ved at leje et forsamlingshus er jo, at der som regel er et stort industrikøkken med, som du kan bruge til at tilberede eller anrette den mad, du skal servere til gæsterne. Det er vigtigt med sådan et køkken, når du skal bespise mange mennesker.

Selvom du bestiller maden udefra, er der sikkert stadig lige noget, der skal anrettes, varmes eller lignende. Så er det altså godt at have et stort og godt køkken, som du kan bruge til netop det formål. Og de fleste forsamlingshuse har netop sådan et godt køkken til rådighed.

Service og glas til mange mennesker

Derudover er der også alt det, du skal bruge til en stor fest, i et forsamlingshus. Der er både borde og stole til rigtig mange mennesker, men der er også glas, service og hvad du nu ellers får brug for, når du skal dække op til så mange gæster på gang.

Skal du holde festen i private rammer, kommer du hurtigt til kort, hvis du skal finde stole, borde, glas og service til så mange gæster. Det er langt fra alle, der lige kan finde knive og gafler nok til 50 mennesker. Alt dette er inklusiv, når du vælger at booke dig ind i et forsamlingshus, hvilket er en kæmpe fordel.

Pynt op som du vil

Til sidst har du som regel også mulighed for at pynte op, akkurat som du vil, når du vælger at booke dig ind i et forsamlingshus. Der er som regel ingen regler for, hvad du må, og hvad du ikke må gøre, så længe pyntet ikke efterlader skader eller lignende på huset.

Mange dyrere steder vil ikke have yderligere pynt op, og det kan give nogle problemer, hvis du har nogle særlige ønsker til pynten. Men i et forsamlingshus kan du langt hen af vejen pynte op, som du gerne vil.