Hvis du bor i en lille by, kan du, ved selv at investere i at installere jordvarme i din bolig, være med til at mindske byens samlede energiforbrug. Det er en god måde at være med til at gøre en forskel.

Og hvis du kan løfte en stor del af læsset ved at få installeret jordvarme eller øvrige løsninger derhjemme, er det da klart værd at overveje.

Gå forrest og vær forskellen

Ved at tage et initiativ som at få installeret jordvarme derhjemme i din egen bolig og have, er du med til at gøre en stor forskel. Og ved at gå forrest kan du også være med til at inspirere andre til at gøre det samme.

Det kan jo være, at dine naboer eller de øvrige indbyggere i byen lader sig inspirere af dig og vælger at gå med på den samme vogn og få installeret jordvarme derhjemme.

På den måde kan dine handlinger være med til at gøre en kæmpe forskel, hvis flere vælger at gå i dine fodspor. Hvis du vil se en forskel, er du mange gange også nødt til selv at være forskellen.

Betyder mere end sparepærer

At investere i jordvarme har en væsentlig større betydning end at udskifte sine pærer med sparepærer. Dermed ikke sagt at du ikke skal investere i sparepærer, hvis du har lyst til det. Men det batter bare ikke lige så meget, som det eksempelvis vil gøre at investere i jordvarme.

Har du lyst til at købe sparepærer, er det bare det, du skal gøre. Men det kan være, du skal tænke i større løsninger, hvis du virkelig har lyst til at være med til at gøre en forskel for både dit lokalmiljø og dit lokalsamfund samt resten af landets samlede energiforbrug.

Hvis alle bare gjorde lige som dig, ville der ikke gå lang tid, før vi ville kunne se en markant forskel på en landsdækkende skala.

At investere i jordvarme betyder mere end sparepærer

At investere i jordvarme betyder mere end sparepærer