Er du bosat i Holstebro, har du din egen bolig, og har du et ønske om at tjene nogle flere penge hver måned, kan det være, at du skal overveje at leje din bolig ud på en tjeneste som AirBnB, eller hvor du nu har lyst til at gøre det. Der er flere platforme, du kan benytte dig af, men AirBnB er klart den mest populære.

Mangler du noget til dit hjem, kan du eksempelvis læse mere om den populære stol “About a Chair” her.

Nemt at komme i gang

Du skal ikke være bange for, at det er svært at komme i gang med AirBnB. Så længe du bare ejer en bolig, kan du komme i gang med at leje værelser eller hele huset ud inden for ganske få dage. Selvfølgelig kræver det også, at der er nogen, der vælger at leje den fra dig, men hvis du gør dig umage med din annonce og dit opslag på platformen, er der gode chancer for, at du hurtigt kommer i gang med de første udlejninger.

Få taget professionelle billeder og sørg for god service

Hvis du vil øge dine muligheder for at få udlejet din bolig, kan det være en rigtig god ide at få en professionel til at tage billeder af boligen. Folk er meget mere villige til at booke sig ind et sted, der ser rent og ordentligt ud, og som det er let at få et indtryk af via de professionelle fotos, sammenlignet med de boliger, hvor ejerne bare har taget tre hurtige billeder med et gammelt digitalkamera, og så er der ellers ikke blevet gjort mere ud af det. Det er vigtigt at gøre dig umage, hvis du vil have succes med din bolig på AirBnB.

Husk at læse op på skattereglerne

Vælger du at kaste dig ud i dette eventyr, er det meget vigtigt, at du sørger for at læse godt op på skattereglerne, så du ikke ender med at lave fejl på denne front, da det kan ende med at koste dig dyrt. Det er jo vigtigt at betale den rette skat af al sin indtægt, og derfor skal du også have styr på, hvilke regler der gælder for udlejning på eks. AirBnB, hvis du vælger at komme i gang med det. Og du skal ikke være bange for, at du ikke kan leje din bolig i Holstebro ud. Der bliver lejet boliger ud i hele landet store dele af året.