Det er utroligt nemt at komme til at låne penge nu om dage. Der kommer hele tiden nye låneudbydere på markedet. Og alle giver dig mulighed for også at låne penge hos dem.

Har du brug for at låne penge, tager det nu ikke meget mere end et par minutter, fra du går i gang med ansøgningen, til du kan være godkendt. Nogle låneudbydere tilbyder dig allerede at have pengene dagen efter, du er blevet godkendt.

Som oftest er de eneste kriterier bare, at du ikke er listet i RKI, samt at du er fyldt 18 år. Opfylder du disse to krav, har du mulighed for at låne penge nu og her.

Det har aldrig været nemmere at låne penge

Det har aldrig været nemmere at låne penge

Indholdsfortegnelse

Lån penge direkte fra din telefon

Langt de fleste låneudbydere, som har specialiseret sig inden for kviklån, giver dig mulighed for at låne penge direkte via din telefon. Det kan blandt andet være som et SMS-lån, hvor du blot ved at sende en SMS eller to kan stå med pengene i hånden kort tid efter.

Du kan også gå ind på låneudbyderens hjemmeside og anvende udbyderens online formular til at ansøge om et lån. Dette kan også nemt gøres via din telefon.

Der er flere udbydere, der ikke har behov for nogen direkte kontakt med dig. Du skal blot verificeres via dit NEM-ID, og så kan du få mulighed for at låne penge, såfremt de kan se, at du opfylder de to tidligere nævnte krav.

Lån penge allerede som 18-årig

Det er ikke tilladt at låne penge ud til personer, der er under 18 år. Men så snart du fylder 18 år, kan du ansøge om lån hos de godkendte låneudbydere. Så har du brug for penge, kan du allerede på din 18-års fødselsdag, ansøge om at få et lån.

Når du ansøger om et lån, vil der være et klart overblik over, hvor meget du skal forvente at betale tilbage, og hvornår pengene skal være tilbagebetalt. På den måde har du det fulde overblik, inden du ansøger om lånet, og dermed kan du nemt planlægge tilbagebetalingen.

Vær altid opmærksom på det med småt

Når du låner penge, uanset om du er 18, 35 eller 68 år gammel, er det vigtigt, at du læser det, der står med småt. Det er vigtigt at have styr på betingelserne for lånet, så du ikke får ubehagelige overraskelser på et tidspunkt.

Betingelserne er tit de tekster, der er skrevet med småt, så det er vigtigt, at du er opmærksomme på disse, når du besøger en låneudbyder. Her kan der blandt andet stå ting som:

  • Hvilken rente lånet er baseret på
  • Oprettelsesgebyret for at etablere lånet
  • Hvor meget du samlet skal betale tilbage
  • Hvornår du skal betale pengene tilbage

Det er alle essentielle punkter, som du skal have noteret dig, inden du vælger at få et lån. Har du ikke styr på disse punkter, kan det blive svært at overskue tilbagebetalingen på lånet.

Lån ikke penge hvis du ikke kan betale dem tilbage

Det altid en god tommelfingerregel at huske på, at du ikke skal låne penge, hvis du ikke har råd til at betale dem tilbage.

Det anbefales i hvert fald, at du som det mindste har en plan for, hvordan du skal betale pengene tilbage. Du har naturligvis ikke råd til at betale pengene tilbage her og nu, da der ellers ikke ville være grund til at tage lånet. Men sørg for at have en plan for, hvordan du skal betale lånet af igen.

På den måde undgår du at stå med en stor ubetalt gæld.