Skal du have et nyt sted at kunne hoste dine hjemmesider, men er du ikke sikker på, hvilket firma du skal vælge til at klare opgaven, klæder vi dig her godt på, så du får nemmere ved at sortere i de muligheder, der er på markedet.

Der er rigtig mange webhoteller og webhosts, både i Danmark og på international plan. Derfor er der her et par punkter, du skal være særlig opmærksom på, inden du vælger at købe et års-abonnement hos en af de mange udbydere.

Hvor mange penge har du råd til at give?

Først skal du beslutte med dig selv, hvor meget du har lyst til at betale for at have dine hjemmesider liggende online. Det kan koste alt fra 20 kroner om måneden til mange tusinde kroner, alt afhængig hvilken form for løsning du vælger.

Så find ud af, hvad du har behov for, inden du skal vælge et abonnement. For ellers kan du nemt komme til at betale for meget mere, end hvad du egentlig skal bruge.

Hvor mange hjemmesider skal du have online?

Dernæst skal du finde ud af, hvor mange hjemmesider du gerne vil have online. Skal du kun stå i spidsen for en enkelt hjemmeside, kan det lade sig gøre på alle webhoteller.

Men skal du have to eller måske mange flere hjemmesider, er det vigtigt at undersøge, om det enkelte webhotel tillader at have flere hjemmesider og domæner tilknyttet pr. bruger.

Skal du bruge flere e-mails?

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at kigge på antallet af e-mails. Der er mange, der har behov for at kunne lave en lang række forskellige e-mail adresser – eksempelvis virksomheder.

Så hvis du skal kunne lave e-mails til alle dine ansatte eksempelvis, er det vigtitg at vælge en løsning, hvor dette er muligt.

Nu burde du være klædt lidt bedre på til at kunne vælge den helt rette webhosting til dine behov.

Sådan vælger du den rette webhosting

Sådan vælger du den rette webhosting