Hvis du bor i nærheden af en zoologisk have, kan det være en rigtig god idé at huske at besøge den fra tid til anden, så du er med til at støtte op om den.

Vi er så heldige at have en række zoologiske haver i Danmark, men de kan kun blive ved med at være der, hvis vi husker at støtte op omkring dem. Så hvis du er glad for at bo i nærheden af en Zoo, er det bare med at få den besøgt jævnligt.

Køb et årskort

Du kan eventuelt vælge at købe et årskort til haven, så du har mulighed for at komme så tit, du overhovedet har lyst til. Når du er der, kan det også være en hjælp, hvis du gør brug af de butikker og boder, der er i haven, da det også er med til at støtte haven rent økonomisk.

Det koster en del at have en zoologisk have kørende, så der er brug for gode gæster som dig, der kan være med til at støtte op om projektet. Du kan også være med til at inspirere andre til at besøge haven, hvis du har lyst til det.

Tag venner og familie med dig

Du kan eksempelvis vælge at tage venner og familie med ind i den zoologiske have, hvis du har mulighed for det. Det er hyggeligt at spendere en eftermiddag eller måske en hel dag i haven engang imellem, så hvis du har et par venner eller nogle familiemedlemmer, der ikke kommer lige så tit i zoologisk have, er det da bare med at invitere dem med.

Hvis du har et årskort og bor i nærheden af en af de zoologiske haver, der tillader dig at have din hund med, kan du også vælge at gå tur med din hund i haven. Så længe du bare husker at have den i snor, er der ikke noget problem med at have din hund med dig i langt de fleste zoologiske haver. Pånær i Københavns Zoologiske Have, her må du desværre ikke have din hund med.